– Overblik og struktur over dine anlæg

Hos SIQON har vi specialiseret os i at udarbejde tegninger til sikrings dokumentation med speciale i brandalarmeringsanlæg (ABA), adgangskontrolanlæg (ADK), indbrudsalarmanlæg (AIA) og intern tv-overvågning (CCTV) samt nøglesystemer. Vi kalder det SIQ Anlægsdokumentation.

Med SIQ Anlægsdokumentation, får du som udførende installatør eller bygnings ejer, et simpelt og overskueligt tegningsgrundlag, der giver dig det fulde overblik over alle sikringsforanstaltninger i sikrede bygninger/områder inden for ovenstående sikringsanlæg.

Kort sagt, så samler vi alle sikringskomponenter på få og simple dokumentationstegninger, der skaber overblik og struktur i forbindelse med udvidelse og servicering af alle anlæg.

Som bruger af SIQ Anlægsdokumentation får du adgang til alle dokumentationstegninger i en online database, med mulighed for at styre, hvem der skal have adgang til hvilke tegninger, og hvor meget information de skal have adgang til på tegningerne.

I forbindelse med udvidelser eller rettelser på et anlæg, får du stillet en række unikke værktøjer til rådighed, der hurtigt kan give dig overblik over alle sikringskomponenter i de gældende bygninger/områder.

Vi giver brugeren mulighed for at specificere hvilke anlægs- eller komponenttyper, der skal fremgå på tegningerne med mulighed for at rette alle komponenter og informationer.

Som bruger af SIQ Anlægsdokumentation tilbyder vi dig rådgivning fra vores tekniske tegnere i forbindelse med ændringer og den generelle håndtering af tegningerne. Som en ekstra service tilbyder vi også, at stille en konsulent til rådighed i forbindelse med større udvidelser eller ændringer. Læs mere under Rådgivning og konsulent bistand.

SIQ Sikrings dokumentation giver altså bygningsejeren maksimal beskyttelse af fortrolige oplysninger for uvedkommende, og den udførende installatør får en række simple værktøjer, der gør serviceringen og løbende rettelser og overskuelige at håndtere.

SIQ Anlægsdokumentation er allerede et værktøj, som mange af vores kunder benytter sig at, og vi har bl.a implementeret systemet på en af Danmarks største medicinale virksomheder.

SIQ Orienteringsplaner

Hos SIQON udarbejder vi orienteringsplaner for brandsikringsanlæg til brug for beredskabet.

SIQ Sikkerhedsplaner

I SIQON har vi mange års erfaring med sikkerhedsplaner herunder pladsfordelingsplaner og flugtvejsplaner.

SIQON ApS

Vermundsgade 38E, 2.sal 
2100 København Ø
Email: siqon@siqon.dk
Tlf: +45 4213 8501
CVR: 31483719

6 + 13 =