– Vi rådgiver på baggrund af over 35 års erfaring

En stor del af SIQON’s kernekompetence består i at rådgive inden for brand- og tyverisikring. Per Løvenfald, som er ejer og stifter af SIQON, har mere end 35 års erfaring inden for branchen, og rådgiver store og små virksomheder i installation, service og projektering inden for brand- og tyverisikring herunder – brandalarmeringsanlæg, adgangskontrolanlæg, indbrudsalarmanlæg og intern tv-overvågning.

SIQON er uafhængig af både leverandør og installatør, og derfor er vores rådgivning og analyser altid objektive.

Per Løvenfald har en el-teknisk grunduddannelse og har tidligere været certificeret ABA-installatør. Han har mere end 31 års erfaring inden for alle led i faget.

Han har blandt andet arbejdet i Semco (nu Bravida), LindPro, i ESMI som servicechef og senest i Schneider Electric som gruppeleder med ansvar for brand- og sikringsgruppen.

SIQON tilbyder at sende en konsulent ud i forbindelse med større projekter eller opgaver. Vi kender vigtigheden af at have en teknisk tegner “in house”, under visse omstændigheder, og vi kan derfor være tilbyde en af vores tekniske tegnere til stede under hele projektet. SIQON har bl.a. en teknisk tegner, som fast konsulent, på en af Danmarks største medicinale virksomheder. Her varetager vi udførelsen og håndteringen af alt sikringsdokumentation, og rådgiver i forbindelse med større projekter.

Per Løvenfalds kompetencer:

  • 14 års erfaring som tekniker
  • Otte års erfaring som projektleder
  • Fire års erfaring i leverandørleddet for sikringsløsninger
  • Otte års erfaring som rådgiver, konsulent og projektleder i eget firma

SIQ Orienteringsplaner

Hos SIQON udarbejder vi orienteringsplaner for brandsikringsanlæg til brug for beredskabet.

SIQ Sikkerhedsplaner

I SIQON har vi mange års erfaring med sikkerhedsplaner herunder pladsfordelingsplaner og flugtvejsplaner.

SIQON ApS

Vermundsgade 38E, 2.sal 
2100 København Ø
Email: siqon@siqon.dk
Tlf: +45 4213 8501
CVR: 31483719

15 + 9 =